Előre látom a napomat.
Itt fogok ülni a laptopom mellett, ami már most olyan hangokat ad ki, mint egy bús fűnyíró.
Húszpercenként meg fogom nézni a leveleimet, mert ma kell megjönnie a filozófia OTDK-dolgozatom bírálatának. (De holnap fog, ahogy elnézem, nem szeretik szigorúan és emberbarát módon értelmezni a határidőket.)
Amint megjön (ha megjön), el fogok menni egy hosszú sétára a városba, és azzal fogom nyugtatgatni magam, hogy a lengyel jól sikerült, és már le is adtam a filozófia szakdolgozatot.
Legrosszabb esetben szerzek egy alátétet az erkényládához meg földet, és még több nefelejcset ültetek. Mosok. Takarítok. Főzök.
Ma sem fogok annyit megírni, amennyit már tegnapra elterveztem.
Akkor aztán hazajön István, és könyörögni fogok, hogy birkózzon velem, mert túl sok a felesleges energiám.
Ő meg csak nagyon nehezen adja majd be a derekát, pedig ő röhög közben nagyobbakat.
Végül 11-kor egy csomó jegyzet alá temetve el fogok aludni, ő meg leveszi majd a szemüvegem, a polcra rakja, és lekapcsolja az olvasólámpám.

Hivatalos közlemény: nem megyek filozófiából TDK-ra, ami jelentősen megkönnyíti az életem. Így most végre teljesen elmerülhetek a Lengyel Anyával kapcsolatos fejtegetéseimben, remélem, azok nem visznek tévútra...
(Csak azt sajnálom, hogy nem két hónapja kaptam meg a bírálatokat, amikor még nagyon is a hasznomra lettek volna, vagy egy hónapja, amikor még korrigálhattam volna egyes pontokat a szakdolgozatomban, hanem négy hónappal a pályázat leadása után, és négy nappal a szakdolgozat leadása után. De hát bízok abban, hogy csak nem hagyták úgy leadni, hogy nem felel meg a követelményeknek, ha már az OTDK-dolgozatomnál senki nem figyelt fel a hiányosságokra...)

A bejegyzés trackback címe:

https://regiidokreemlekszele.blog.hu/api/trackback/id/tr283055580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása