Kék nefelejcset ültettem az ablakba, remélem, megmarad, mert borzasztóan nem értek a virágokhoz - valamiért mindig kiderül, hogy nem olyan egyszerű az, hogy cserép, föld, virág meg víz - és mert a folyosónkra alig-alig süt a nap. De kell egy kis vidámság.
Tíz nap múlva leadás, államvizsgajelentkezés, ajjajjajj.
Az Őfelsége pincére voltam nagyon szórakoztató egy film, különösen, ha az ember szerez egy üveg pilzenit, ken mondjuk pár körözöttes szendvicset, és fogékony az alternatív történetírásra, ami kezd az utóbbi években talán túl népszerű lenni. Úgyhogy itt van Közép-Európa története cseh szemmel az első világháborútól a kommunizmusig, röviden. Sok pilzenivel. A 990-es sávból.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=81512&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Vicces kedvű felnőtteknek itt az index vidám - azért némiképp meghökkentő - összeállítása "kivel vagy mivel hol és hogyan ne tedd azt"-törvényekről. Én boldog vagyok, hogy van, ahol megvédik a tarajos sülöket a kanos farmerektől...
http://velvet.hu/szex/hulyeszex032/

A bejegyzés trackback címe:

https://regiidokreemlekszele.blog.hu/api/trackback/id/tr313055571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása