Ezt a rajzot nem olyan régen a Dunakanyar információs füzetecskénkben láttam viszont, emlékeim szerint hatalmas közösségi lecsófőző mulatságot hirdetett. Csakhogy.
És most kérnék mindenkit, hogy egy pillanatig szemlélje ezt a kedves gyerekfirkát, és elmélkedjen el azon, amit az újság szerkesztője nem tett meg, avagy menthetetlen nagy egy görény, vagyis: hogy mi is kandikál ki a kondérból, s vajh a paprika avagy paradicsom tesz-e ilyet...
Az eredeti cikk, ahol először találkozhattunk vele amolyan "vicces" oldalakon pár éve:
Gyermekrajzpályázat - Az Állati Fehérje Feldolgozó Rt. rajzpályázatot hirdetett, amelynek témája Mi lesz a kis kedvencemmel, ha már nincs többé? volt. A versenyt Bán Abigél Örülök, hogy a kiscicámból enyv lesz című rajza nyerte. Dícséretet kapott még Diczfalvy Ödön Birkaaggyal tollasozunk a dögkútnál c. zsírkréta-kompozíciója, valamint Károlyi Aranka Mangalicabélhúzó-verseny a zöld oviban c. alkotása is. A kis nyertesek összesen 3 mázsa csontlisztet és 2 kiló enyvet vihettek haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://regiidokreemlekszele.blog.hu/api/trackback/id/tr673017926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása