Egyáltalán nem volt rossz full-time studentnek lenni - sóhajtok, mert mig körülöttem mindenki  vigan kajtat a polcok között, rajtam kezd úrrá lenni a pánik: még 6 nap, és lejár az olvasójegyem, aztán márciusig nézhetem a plafont, mert a többi magyarországi könyvtár angolos ügyekben... Hááát... Természetesen anno, fulltájmsztyudöntként eszembe se jutott volna, hogy Londonba menjek szilveszterezni a város legjobb tequila-bárjába... De legalább fulltájmhelpdeszkéjdzsöntként van mire gondolnom, mig felbőszült lengyelek gagyognak a headsetembe. Az is valami. Majd veszek fénymásolókártyát :)
Legyen elég annyi, hogy jövőre lesz szakdolgozatom. Hatodik. És forditok is még, csak keveset.  Doktorim is lesz. Sokára. És minden oké.

A bejegyzés trackback címe:

https://regiidokreemlekszele.blog.hu/api/trackback/id/tr893055694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása