Válságmajális: kétjárműves vidámpark, vagy három vattacukros, egy virslis, és még bóvlikat sem lehetett venni, mire hatra kiértünk. Attól tartok előtte sem. Persze végre egyszer kimaradt az a kellemetlen táskafogdosós izzadságszagú tömegbensodródás, és általános óta először láttam az Azáleás völgyben a virágzást. Kép mellékelve. Nem az alakomat kell kritizálni, a virágokat tessenek nézni!!!
Előtte amúgy is kimulattuk magunkat a mamám hetvenedik (ooopsz, harmincadik) születésnapján, ami mindig ínyenctúra: most kétféle rántotthús (sláger, mit lehet tenni...) volt, egy kis gombával-sonkával-sajttal sütött karaj, meg sajttal tésztában sült szűzpecsenye, mozzarellás paradicsommal és fokhagymás-joghurtos zöldsalátával, meg a végére egy kis kávés diótorta 66%-os étcsokoládéval bevonva, mandulával szórva, fagylalttal. Lányoknak zubrówka almával, bátraknak Hilltop, Ostoros, Ikon, Szeremley. Volt is hangulat:)

A bejegyzés trackback címe:

https://regiidokreemlekszele.blog.hu/api/trackback/id/tr443055662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása